Openingsdans

Overal kun je een dansje leren maar je goed voorbereiden op een spetterende openingsdans doe je bij The Weddingdance Company. Wij maken op elk muzieknummer een passende choreografie en in privélessen leren we u de passen en overgangen op een begrijpelijke manier helemaal aangepast aan uw wensen en mogelijkheden. Naast het aanleren van de passen en overgangen geven wij veel tips en suggesties om uw openingsdans tot een `ONCE IN A LIFETIME MOMENT`

Een openingsdans / act, bestaat uit drie onderdelen de opening, de dans en een afsluiting. de moeilijkheidsfactor wordt bepaald door de vaardigheid die jullie al bezitten.

Ook de foxtrot leren wij jullie zodat je ook op de bruiloft met anderen kunt dansen. Zo krijg je bij ons een compleet pakket.

Danservaring is niet vereist, want iedereen kan een openingsdans leren!